Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » Архів матеріалів

Зиму проводжали, весну зустрічали

П`ятниця14:33

24 лютого в школі пройшло свято Колодія. Колодій- сонячний бог, який щороку воскресає навесні. Це бог шлюбу, взаємопорозуміння та примирення.
 

Тим, кому не вдалося завітати до нас мають нагоду відчути дух свята, переглянувши фотографії, а ті хто був – ще раз згадати приємні моменти відпочинку. Щиро кажучи ці гостини були якісь по-особливому домашні, мабуть завдяки тому, що усі ми піймали єдину хвилю. Гуртом кричали "Зима геть!" і намагались якомога ясніше дати зрозуміти "зимі", що їй у наших краях більше не раді. Пухнастий білий сніг це чудово, але весна вже у наших серцях, тому чекати лишилось недовго.

... Читати далі »

Міжнародний день рідної мови

Середа11:32

Як парость виноградної лози, плекайте мову.

Пильно й ненастанно. Політь бур'ян.

Чистіша від сльози вона хай буде.Вірно і слухняно.

Нехай вона щоразу служить вам,

хоч і живе своїм живим життям.

М.Рильський

В українського народу є багато свят. Це свято тільки починає входити в наше життя. Започаткували його у 2002 році. Це свято рідної мови. Новодмитрівці в цей день писали диктанти українською та  російською мовами. В диктанті мова йшла про нашу Батьківщину Україну, про нашу святу землю.Учні, вчителі та батьки  пообіцяли один одному, всім українцям,  свято берегти українське слово  та побажали щас ... Читати далі »

День вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні

Понеділок15:22

                                         А сотню вже зустріли небеса..
Летіли легко, хоч Майдан ридав…
І з кров´ю перемішана сльоза….
А батько сина ще не відпускав..

В Новодмитрівському на ... Читати далі »

Різні речі, або знову про кохання

П`ятниця18:41

Цілий тиждень в Новодмитрівському НВК панувала атмосфера кохання та романтичних сюрпризів. Амури кохання намагались влучити в серце кожного новодмитрівця. Традиційно працювала пошта кохання, цілий тиждень всі нетерпінням чекали на театральну постанову «Різні речі, або знову  про кохання», яку готували учні 9 класу під керівництвом Ради кошу. Конкурсним  завданням для кожного класу було презентувати оригінальний десерт для коханої людини.  Закінчила тиждень кохання святкова дискотека.

... Читати далі »

Приємні несподіванки

П`ятниця11:43

14 лютого до нашого навчального закладу завітали волонтери з Західної України, з міста Львів. Гості були приємно вражені, що їх незапланований візит був багатим на враження та позитивні емоції. Вони відвідали початкову школу, познайомились з умовами навчання молодших учнів, потім завітали до старшокласників де на них очікувала екскурсія в шкільний музей та оглядова екскурсія по школі. Результатом цієї зустрічі стала домовленість про подальшу співпрацю, обмін досвідом та запрошення учнів Новодмитрівського НВК до Львову.

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Середа15:28

15 лютого в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі відзначили День вшанування учасників бойових дій  на території інших держав.

В цей похмурий, вітряний день пройшла  загальношкільна інформаційна хвилина « Афганістан: Подвиг. Біль. Пам’ять », який підготували учні 8а класу на чолі з класним керівником Ю.В.Густіліною.  Педагог-організатор Т.О.Гусар разом з радою кошу презентували віртуальний екскурс в історичне минуле  «Афганістан болить моїй душі», а вчитель історії Данілова ... Читати далі »

Інтелектуальний потенціал Новодмимтрівського НВК

Понеділок10:05

10 лютого на робочій лінійці Новодмитрівського навчально-виховного комплексу відбулося  урочисте вручення  грамот   призерам  та переможцям ІІІ районного етапу Всеукраїнських  учнівських  олімпіад, а також  грамот  і посвідчень  членів Малої академії  наук.

В цьому році 73 учні Новодмитрівського НВК  взяли участь в учнівських олімпіадах  з базових дисциплін. З них  призерів було 33учні, які вибороли  п’ять ІІІ місць, десять  других і  ... Читати далі »

«І обнялися береги одного, вічного народу!..»

Понеділок12:05

Під таким гаслом в Новодмитрівському НВК пройшов тиждень, присвячений Дню Соборності України.

Протягом тижня учні 1-4 класів прийняли участь у конкурсі малюнків «Моя Україна», учні 5-8 класів змагались у знаннях, беручі участь у вікторині «Українська державність у 1917-1921 рр.», старшокласники (9-11 класи) створили Краєзнавчу презентацію з історії Української національної революції 1917-1921 «Єднання заради Незалежності». Учні, вчителі , батьки мали можливість відвідати тематичні виставки в шкільній бібліотеці, кабінеті історії та кабінетах української мови та літератури  «З Україною в серці» . І на завершення тижня відбулась урочиста загальношкільна лінійка «Прийди до серця, Україно, благослови добром мене»,яку підготували учні 5а класу разом з класним керівником Данько В.В., учні всієї школи разом з педагога ... Читати далі »

З Новим 2017 роком!

Четвер14:57

З наступаючим всіх  Новим роком,
Він все ближче від нас крок за кроком.
Я бажаю ВАМ у Новому році
Подивитися щастю у очі.
           Свою вдачу у руки спіймати,
           І міцно тримати, не відпускати.
                                       Здоровя міцного бажаю усім,
                             ... Читати далі »

Новорічний "Dance Fest"

Четвер14:36

Феєричним святом закінчили новодмитрівці преший семестр 2016-2017 навчального року. Традиційний танцювальний конкурс "Dance Fest" в цей раз був присвячений танцям народів світу та традиціям зустрічі Нового року в різних країнах. На фестивалі були представлені Україна, Грузія, Ірландія, Ізраїль, Фінляндія, Росія, Індія, Іспанія, Греція та Германія. Запальні народні мелодії, цікаві традиції зустрічі Нового року та святковий настрій панували на святі. До нас завітали наші випускники 2016 року, які успішно сдали сесію в своїх навчальних закладах та не змогли залишитися осторонь життя рідної школи. Всі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки від наших друзів - військовослужбовців, а пререможці (6а клас предсталяв Грузію, 11 клас Ізраїль) були нагороджені грошовими преміями від Ради кошу.
Але на цьому приємні неспод ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 »