Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вівторок, 23.04.2024
Головна » Архів матеріалів

Новорічні ранки

Четвер14:25

27 грудня в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі відбулися новорічні ранки для учнів початкової школи. Веселі хороводи, ігри, розваги дуже потішили і дітей, і батьків, які теж були запрошені на свято.
Наші актори, учні 11класу, які вже четвертий рік поспіль розважають юних новодмитрівців на новорічних святах, відпрацювали разом із своїм класним керівником Мариною Олександрівною Семененко аж три святкові програми! Звичайно, це завдання було складним, але дуже приємним. Бо дарувати радість малюкам та отримувати від цього справжнє задоволення, це, мабуть, і є справжнє щастя. Фіналом свят було вручення солодких Новорічних подарунків від "Фонду Бориса Колеснікова".
Шановні учні, батьки,та вчителі!
Новодмитрівський навчально-виховний комплекс щиро вітає Вас із Новорічними святами!
Бажаємо щастя, здоров'я, наснаги,
Баг ... Читати далі »

Святий Миколай,до нас в гості завітай!

Четвер14:14

Святий Миколай завітав до Новодмитрівського начально-виховного комплексу з самого ранку. Всі дуже раді були зустрітися з ним, особливо малеча. Не забув Миколай ні про вихованців дитячого садочка, ні про учнів школи, навіть привітав свого тезку - голову Новодмитрівської сільської ради Яковлева Миколу Дмитровича. В цей день із святом Миколая учнів та педагогічний колектив привітали наші друзі - військовослужбовці. Вони привезли нам не тільки смаколики, а й нові експонати до шкільного музею, також подарували книжки із своїми побажаннями та автографами в шкільну бібліотеку

< ... Читати далі »

Нам 25 років!

Четвер14:01

Нещодавно Новодмитрівський навчально-виховний комплекс відзначив своє 25-річчя. Святковий настрій, святкове вбрання, багато гостей та подарунків. Новодмитрівців привітали: директор Департаменту освіти і науки Донецької обласної Державної адміністрації - Оксенчук Надія Володимирівна, голова Костянтинівської районної ради – Оносов Олександр Леонідович, заступник голови Костянтинівської районної державної адміністрації – Лоцман Вікторія Іванівна, начальник відділу освіти - Костянтинівської районної державної адміністрації – Виниченко Наталія Михайлівна, голова районної профспілки працівників освітиКостянтинівського району – Априщенко Раїса Григорівна,перший директор Новодмитрівського навчально-виховного комплексу - Перевозник Віктор Федорович, голова Новодмитрівської сільської ради – Яковлев Микола Дмитрович. Яскраві костюми, феєричні виступи і, звича ... Читати далі »

Учитель року - 2017 (районний етап)

Понеділок19:11

З метою підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків у 2016-2017 навчальному році в загальноосвітніх навчальних закладах Костянтинівського району проведено І (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінаціях: «Початкова освіта», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Біологія».

У першому відбірковому етапі Конкурсу, який складався із заочного оцінювання Інтернет-ресурсу учасників (включаючи опис досвіду роботи) та  очного конкурсного випробування щодо виявлення фахового рівня педагогів, взяли участь 35 вчителів, а саме: в номінації «Початкова освіта» - 15, «Інформатика» - 9, «Біологія» - 7, «Музичне мистецтво» - 4. З них: учит ... Читати далі »

Веселі старти

Понеділок09:33

          18 листопада 2016 року команда учнів Новодмитрівського НВК  під керівництвом вчителя фізичного виховання Т.М.Дворядкиної  представляла Костянтинівський район  в обласних зональних  спортивних змаганнях «Веселі старти». Змагання  відбулись у місті Бахмут  на стадіоні-манежі «Металург».    В чесній боротьбі команда Костянтинівського району зайняла 2 місце.

  

День визволення України від фашистських загарбників

Понеділок17:22

Друга Світова війна розпочалася для України 1 вересня 1939 року із бомбардувань Львова силами Люфтваффе. 11 вересня частини вермахту увійшли до Галичини, але за таємними домовленостями між Гітлером та Сталіним німецькі війська за 2 тижні відступили на захід.

17 вересня 1939 року у війну на боці нацистського агресора вступив СРСР.

22 червня 1941 р. розпочалася війна між вчорашніми союзниками – ІІІ Рейхом та СРСР, в результаті чого до кінця року більша частина України була окупована німецькими військами.

У грудні 1941 &ndas ... Читати далі »

1 жовтня - Міжнародний день музики

П`ятниця22:25

Свято відзначається щорічно в усьому світі великими концертними програмами, за участю кращих артистів і художніх колективів. У цей день звучать твори, що ввійшли до скарбниці світової культури.

Але з музикою людство знайоме з давніх часів. У печерах Африки збереглися наскальні малюнки давно зниклих племен. На малюнках зображені люди з музичними інструментами. Ми вже не почуємо ніколи тієї музики, але коли-то вона скрашували життя людей, примушувала їх радіти або засмучуватися. Музика володіє величезною силою. На світі знайдеться мало людей, байдужих до музики. Багато композитори намагалися виразити через неї стан сво ... Читати далі »

Зі святом, колеги!

Середа22:18

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання в день професійного свята!

Нехай цей рік принесе Вам багато світлих і щасливих днів, стане роком звершень і добрих справ. Бажаю Вам невичерпної творчої енергії, успіхів у всіх починаннях, високих професійних досягнень. Нехай у Ваших справах завжди буде дух творення і оптимізму. Бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру і щастя вам і вашим близьким.

Конкурс фруктово-овочевих композицій «Щедра осінь»

Понеділок11:28

Яскрава осінь закликає нас  фантазувати та мріяти. Своїми барвами та дарами в цю пору хочеться творити, уявляти….

Саме в такий настрій панував в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі 23 вересня 2016  року. В цей день відбувся конкурс фруктово-овочевих композицій «Щедра осінь».

Батьки, учні та вчителі створили своїми руками справжні шедеври. Як і в минулому році, судді не змогли дійти згоди у визначенні переможців, тому  було прийняте рішення відзначити та нагородити всіх учасників.

... Читати далі »

Золото та срібло Новодмитрівського НВК

Неділя22:09

Останні років шість їхній день був надзвичайно насичений: напружене навчання в стінах Новодмитрівського НВК. Активна участь в роботі дитячої шкільної організації «Козацька республіка», що ось уже чверть віку сприяє становленню її членів як особистостей з активною громадянською позицією, дозволяє отримати прекрасний досвід успішної соціалізації Наукова робота під керівництвом досвідчених наставників-учителів у секціях МАН. Високі результати на предметних олімпіадах та інших конкурсах різних рівнів від районного до міжнародного. Талановиті виступи у складі шкільного вокального ансамблю «Каприз» та хореографічного колективу «Грація». Улюблені заняття у вільний час. І, звичайно, активне спілкування у здоровому класному колективі зрілих особистостей
Спілкування людей, що знають різницю ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 »