Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Середа, 24.04.2024
Головна » 2016 » Вересень » 16 » Будь активним, живи спортивно
20:27
Будь активним, живи спортивно

Та ким поставлений рекорд,

Кому б не сяяли медалі,

Хто б не стояв на п’єдесталі, –

Перемагаєш ти, о Спорт!

П’єр де Кубертен

             З метою відзначення Дня фізичної культури і спорту та виховання дітей на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування здорового способу життя забезпечення розвитку і популяризації олімпійського руху в Україні, ідеалів миру і братства  з 1 по 15 вересня в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі пройшов  Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень.

Протягом тижня учні нашого навчального закладу позмагатися між собою в спритності, силі та витривалості. Вже другий рік поспіль  пройшов конкурс спортивних пірамід та композицій, який дуже подобається всім без винятку – і учням,і вчителям, і батькам.

Цікавих екскурс  в історію Олімпйських ігор  – театралізовану виставу -  підготували  учні 9 класу на чолі з класним керівником Тимофеєвою Ією Павлівною.

Веселі та різноманітні змагання, естафети, велоперегони, захист проекту «Зірки Олімпійського спорту», спортивно - розважальна програма для учнів початкової ланки «Наймолодші олімпійці», Олімпійський урок «Будь активним – живи спортивно» додали учням Новодмитрівського НВК нових та незабутніх вражень, безліч позитивних емоцій та впевненості у власних силах.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 646 | Додав: Жанна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
Avatar 21.09.2016 в 17:18 wolkan написал: Жанна Василівно! Щиро вітаю Вас з відкриттям Вашого творчого Інтернет-проекту. Сподіваюся, що Ваш Інтернет-ресурс стане нам у великій пригоді на шляху популяризації предметів художньо-естетичного циклу серед учнівської ібатьківської спільноти! hands hello hands
avatar