Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2017 » Лютий » 20 » День вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні
15:22
День вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні

                                         А сотню вже зустріли небеса..
Летіли легко, хоч Майдан ридав…
І з кров´ю перемішана сльоза….
А батько сина ще не відпускав..

В Новодмитрівському навчально-виховному комплексі пройшли заходи до вшанування пам’яті Небесної сотні. В бібліотеці пройшла книжково-журнальна  та фотовиставка до Дня Героїв Небесної Сотні.  14 та 15 лютого учні  учні 4-5 класів мали можливість відвідати експозицію «Ми пам’ятаємо» в шкільному музеї «Струни серця».

16 лютого новодмитрівці на чолі з педагогом – організатором Т.О.Гусар  дивились документальні фільми «Зима, що нас змінила», Революція Гідності», «Сильніше, ніж зброя» присвячених історичним подіям в Україні під час Революції Гідності.

17 лютого в школі пройшов інформаційний флеш - моб  «Героями не народжуються»  на  якому  представники Ради Новодмитрівського кошу на чолі з отаманом  А.Добудьком  розказали про необхідність шанувати пам’ять героїв Небесної сотні, любити  Батьківщину, виховувати в собі  патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Завершилася низка заходів до вшанування пам’яті Небесної сотні 20 лютого. В цей день  для учнів 5-11 класів класні керівники підготували єдиний урок «А сотня відлетіла в небеса», а класоводи 1-4 класів провели бесіди про  подвиг Героїв Небесної Сотні.

Переглядів: 699 | Додав: Жанна | Теги: небесна сотня, Новодмитрівський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar