Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2017 » Травень » 13 » Ми вивчили Буквар!!!
10:45
Ми вивчили Буквар!!!

Наближається до закінчення навчальний рік. Традиційне шкільне свято – свято Букваря — відбулося 12 травня у перших класах. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком.

До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Ібрагімов Р.Н.,заступник директора з виховної роботи Толоконнікова Ж.В., перші вчителі Дяченко В.Ю.,Колбаскіна М.А, Азарова Ю.В., а також  батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.

Першокласники показали  чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Кожна дитина з радістю розказувала про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали, як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!А які гаріні танці вони підготували разом із своїми першими вчительками!!!.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїм вчителям за те, що з розумінням і любов’ю вчили всьому доброму і корисному, а головне – навчили любити рідну мову, свою Україну.

Переглядів: 786 | Додав: Жанна | Теги: Дяченко В.Ю., Азарова Ю.В., свято Букваря, Толоконнікова Жанна, Новодмитрівський НВК, Колбаскіна М.А. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar