Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2016 » Грудень » 29 » Новорічний "Dance Fest"
14:36
Новорічний "Dance Fest"

Феєричним святом закінчили новодмитрівці преший семестр 2016-2017 навчального року. Традиційний танцювальний конкурс "Dance Fest" в цей раз був присвячений танцям народів світу та традиціям зустрічі Нового року в різних країнах. На фестивалі були представлені Україна, Грузія, Ірландія, Ізраїль, Фінляндія, Росія, Індія, Іспанія, Греція та Германія. Запальні народні мелодії, цікаві традиції зустрічі Нового року та святковий настрій панували на святі. До нас завітали наші випускники 2016 року, які успішно сдали сесію в своїх навчальних закладах та не змогли залишитися осторонь життя рідної школи. Всі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки від наших друзів - військовослужбовців, а пререможці (6а клас предсталяв Грузію, 11 клас Ізраїль) були нагороджені грошовими преміями від Ради кошу.
Але на цьому приємні несподіванки не закінчилися. Рада кошу підвела підсумки рейтингових змагань братств за двома віковими категоріями. Серед учнів 5-7 класів І місце посіло братство ім. П.Дорошенко (6а клас), а серед учнів 8-11 класів братсва ім.І.Виговського (10 клас) та ім.І.Сірка (11клас). Окрім почесних грамот переможці отримали грошові премії. Також було вручено грамоти учням за особистий внесок в діяльність та розвиток кошу та за активну життєву позицію.

Переглядів: 520 | Додав: Жанна | Теги: костянтинівський район, данс фест, новий рік, жанна толоконнікова, Новодмитрівський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar