Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2017 » Травень » 13 » Презентація ліги майбутніх поліцейських
09:09
Презентація ліги майбутніх поліцейських

11 травня 2017 року відбулася презентація "Молодіжної Ліги майбутніх поліцейських" в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі (ліцеї), що знаходиться на території Костянтинівського району. Підлітки дізналися про сайти "Ліги майбутніх поліцейських", умови вступу до Організації, а також дізналися про цікаві заходи, які проводяться лігівцями.
"Сьогодні під час презентації я дізнався про історію створення цього молодіжного руху "Ліга майбутніх поліцейських", про те, що започатковано "Лігу" в місті Мар"їнка Донецької області, і що діє ця Громадська організація під патронатом Головного Управління Національної поліції в Донецькій області,"- так розповів підліток Антон про отримані пізнання під час презентації.

              Також поліцейським Оленою Дужак було проведено у всіх класах ліцею профілактичні заходи з учнями на дотримання законодавства, профілактику правопорушень і попередження різних видів травматизму та про вибухонебезпечність. За створеним костянтинівськими лігівцями сценарієм "Дорожня Абетка" з ліцеїстами було проведено гру за допомогою "книжки-гармошки", і кожен учень міг закріпити свої знання "Правил дорожнього руху". Граючися в цю повчальну гру, ліцеїсти задавали багато питань з метою отримати необхідні правові познання правил дорожньої безпеки.

               Під час перерв між уроками ліцеїсти показали свої гросмейстерські здібності гри в шахи й шашки та провели міні-екскурсію своїм навчальним закладом. Адже Новодмитрівський НВК має багатогранну історію : у Новодмитрівці і у ліцеї діє українська козацька спільнота, яка носить назву "Козацького кошу". Школярі Новодмитрівського ліцею віддані ідеї українського козацтва, і намагаються діяти у своїх вчинках під гаслом "Козацькому роду нема переводу".

Переглядів: 655 | Додав: Жанна | Теги: місячник права, ліга майбутніх поліцейських, жанна толоконнікова, олена Дужак, Новодмитрівський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar