Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 20.04.2024
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Свято Знань в Новодмитрівському НВК
20:17
Свято Знань в Новодмитрівському НВК

Є восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Так-так! Ви вгадали! Такі знайомі усім нам дива відбуваються, коли в гості завітає Перше вересня.

Яскравим, казковим та незабутнім був День Знань для новодмитрівців. В гості на свято завітали: депутат Костянтинівської районної ради, екс-голова Костянтинівської РДА Беленець  В.І., завідувач сектору внутрішньої політики Костянтинівської РДА   Казімір В.В. , голова Новодмитрівської сільської ради Яковлев М.Д., голова Предтечинської сільської ради Попова С.В. Звичайно,  наш перший  директор В.Ф.Перевозник і  наш духовний наставник Отець Вадим.

За доброю традицією школа радо зустріла первачків, яких, до речі, в цьому ювілейному для нашої школи  навчальному році  аж три класи. Діти отримали велике задоволення від привітань і подарунків від Благодійного фонду Б.Колеснікова, від неочікуваної зустрічі з казковою гостею, від чарівних дзвіночків, різнокольорових кульок, моря квітів та посмішок.

Звучали веселі та зворушливі вірші, красиві та мелодійні пісні у виконанні вокального ансамблю «Каприз» , які  прикрасили  святкову лінійку яскравими фарбами. Ми впевнені, що  цей День знань запам’ятається  учням  та батькам Новодмитрівського НВК на все життя.

 

 

 

 

Переглядів: 603 | Додав: Жанна | Теги: 1 вересня, 1 дзвоник, Свято знань | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
Avatar 21.09.2016 в 17:20 wolkan написал: Жанна Василівно! Щиро вітаю Вас з відкриттям Вашого творчого Інтернет-проекту. Сподіваюся, що Ваш Інтернет-ресурс стане нам у великій пригоді на шляху популяризації предметів художньо-естетичного циклу серед учнівської ібатьківської спільноти! hands hello hands
avatar