Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вівторок, 23.04.2024
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Засіданна районної школи "Управлінець"
22:02
Засіданна районної школи "Управлінець"

10 листопада двері Новодитрівського НВК гостинно відкрилися гостям.

 На базі нашої школи пройшло засідання  районної школи «Управлінець» для заступників директорів закладів освіти Костянтинівського району на тему: «Маркетингова діяльність закладу загальної середньої освіти за умов сучасних змін».  

У вступній частині зустрічі завідувач методичного кабінету ХодаковаВ.А. зазначила, що нині суспільству, родині, дітям потрібна нова школа – з новим змістом, новими відносинами, доступом учнів до якісної освіти. В умовах ринкових відносин маркетингова діяльність закладів освіти спрямована на задоволення потреб окремої особи (учня), закладу загальної середньої освіти і суспільства(держави) в освітніх послугах.

Продовжив виступ завідувача методичного кабінету директор Новодмитрівського НВК Ібрагімов Р.Н., який познайомив учасників заходу із сучасними формами і методами використання маркетингового підходу в управлінні діяльністю сучасного закладу освіти, проаналізував чинники, що забезпечують повну життєдіяльність закладу освіти в умовах конкуренції для забезпечення якісної освіти.

У практичній частині засідання районної школи «Управлінець» заступники директора з НВР Новодмитрівського НВК МіщенкоЛ.В., Борисевич Н.М. запропонували присутнім стати учасниками ділової гри у формі тренінгу з теми «Маркетинго - зорієнтована школа – шлях до успіху». Налаштувавшись на групову взаємодію, учасники виконували різні інтерактивні вправи, як-от: «Самопрезентація», «Дерево очікувань», «Асоціативний ряд», «Сенкан», «Створення та презентація міні-проектів», «Клубок думок».

Практичний блок школи «Управлінець» було продовжено відвідуванням відкритих уроків із всесвітньої історії в 10 класі на тему «Версальський мирний договір з Німеччиною» у формі брифінгу, учитель Данілова О.Д., з математики в 10 класі на тему «корінь n-го степеня. Арифметичний корінь n-го степеня, його властивості», учитель Данько В.В., інтегрованого уроку природознавства та української мови в 2 класі з теми «Птахи восени. Перелітні та осілі птахи. Виділення орфограми слабкої позиції звуків  безпосередньо у процесі письма», учитель      Дяченко В.Ю.

  Фіналом семінару став масштабний бенефіс передового навчального закладу під керівництвом заступника директора з виховної роботи Толоконнікової Ж.В. та педагога-організатора Гусар Т.О. , під час якого було представлено в повному обсязі всі ланки роботи педагогічного та учнівського колективів: починаючи з історії створення Новодмитрівського НВК та закінчуючи сьогоденням. Захід розпочався цікавим відео прологом , а дарували позитивний настрій присутнім шкільні творчі колективи «Каприз», «Грація» та спортсмени – представники клубу традиційного карате «Хедоді».

 

Переглядів: 762 | Додав: Жанна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar