Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вівторок, 16.04.2024
Головна » 2016 » Вересень » 18 » Золото та срібло Новодмитрівського НВК
22:09
Золото та срібло Новодмитрівського НВК

Останні років шість їхній день був надзвичайно насичений: напружене навчання в стінах Новодмитрівського НВК. Активна участь в роботі дитячої шкільної організації «Козацька республіка», що ось уже чверть віку сприяє становленню її членів як особистостей з активною громадянською позицією, дозволяє отримати прекрасний досвід успішної соціалізації Наукова робота під керівництвом досвідчених наставників-учителів у секціях МАН. Високі результати на предметних олімпіадах та інших конкурсах різних рівнів від районного до міжнародного. Талановиті виступи у складі шкільного вокального ансамблю «Каприз» та хореографічного колективу «Грація». Улюблені заняття у вільний час. І, звичайно, активне спілкування у здоровому класному колективі зрілих особистостей
Спілкування людей, що знають різницю між мрією та плануванням.
Вони – це учасники та заводії всіх цікавих справ школи, її гордість і слава, випускники-медалісти цього року. Завгородня Катерина, Правдивцева Світлана, Сушкова Марія, Ігнатьєва Валерія високими балами на ЗНО цього року довели своє право на золоту медаль. А Моісеєнко Єлизавета, Кліменко Яна, Задорожній Микита - підтвердили «срібло».
Незмінний отаман Новодмитрівського кошу «Козацька республіка» Завгородня Катерина довгий час була і справжнім лідером учнів усього Костянтинівського району. Беззмінна ведуча всіх шкільних заходів. Яскрава і енергійна. Закохана в англійську мову, краєзнавство та історію.
Талановита, артистична Світлана Правдівцева в учнів та вчителів мала репутацію великої рукодільниці. Їй було дуже складно визначитись із вибором майбутнього фаху. Успішно поєднуючи навчання в Новодмитрівському НВК із заняттями в Костянтинівській дитячій школі мистецтв (театральний відділ) вона, як і Катерина Завгородня, все ж таки віддала перевагу англійській мові.
А от Марія Сушкова й миті не сумнівалась: ще змалку вирішила стати художником і дизайнером заразом. Тому весь вільний час малювала, її роботи демонструвались на різноманітних художніх конкурсах та виставках.
Кліменко Яна в НВК була відома як учениця, якій весь час мало. І недостатньо їй було саме знань. Тому безперервна самоосвіта стала змістом життя цієї по-справжньому неординарної і дуже милої дівчини.
Улюбленими предметами красуні Лізи Моісеєнко стали хімія та біологія. Усі олімпіади з хімії, біології, екології були її. Лише 6 балів не вистачило їй до найвищих 200.
І хоча Лєра Ігнатьєва успішно захищала свої роботи в МАН в секціях української та англійської філології, її все-таки більше приваблювала економіка, без успішного розвитку якої неможливий успішний розвиток усього суспільства. Це і стало вирішальним у виборі дівчиною майбутнього фаху.
А спокійний і розсудливий Микита Задорожній, до речі, один з кращих партнерів «Грації». ще змалку знав, що слово «інженер» походить від слова «геній», і зараз переконаний, що техніка – це суто чоловіча справа. От і вирішив прилучитися до Справжнього в своєму житті.
Сім медалістів випуску 2016 року… Їм гостинно відчинили двері Харківський національний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Харківська академія дизайну та мистецтва, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Донецький та Одеський національні технічні університети. І хоча навчання триває ще тільки два тижні, до Новодмитрівського НВК вже доходить інформація, що наші «зірочки» яскраво засвітилися у стінах цих престижних навчальних закладів України. І в цьому немає нічого дивного, бо вони наші учні і знають – що план – це реалізована мрія.

Переглядів: 437 | Додав: Жанна | Теги: срібло, Новодмитрівський НВК, золото, медалісти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Avatar 21.09.2016 в 17:18 wolkan написал: Жанна Василівно! Щиро вітаю Вас з відкриттям Вашого творчого Інтернет-проекту. Сподіваюся, що Ваш Інтернет-ресурс стане нам у великій пригоді на шляху популяризації предметів художньо-естетичного циклу серед учнівської ібатьківської спільноти! hands hello hands
avatar