Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2017 » Березень » 03

Зростаємо патріотами

П`ятниця14:32

З 1 березня в молодшому корпусі Новодмитрівського НВК в рамках національно-патріотичного виховання почала свою роботу виставка дитячих малюнків під гаслом «Весна прийшла в мій рідний край». Учні представили близько 100 робіт.

3 березня в старшому корпусі пройшов патріотичний МОБ-ХАУС. Всі учні та вчителі одночасно, незалежно від місця знаходження о 8.30 заспівали гімн України. А о 12.30  стінами школи вже лунав гімн Новодмитрівського кошу. Можливо, з боку  це виглядало дивно, але відчуття , що кожен з нас є важливою часткою  української нації панувало в приміщенні ... Читати далі »

Разом до здорового майбутнього

П`ятниця14:24

1 березня до учнів Новодмитрівського НВК  завітали працівники Донецького благодійного фонду «Оберіг» , які працюють з ВІЛ-інфікованими та залежними від наркотиків людьми та мобільна бригада соціально-психологічної допомоги благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я ».

Зустріч була дуже теплою, позитивною, а головне корисною. Учням 5-9 класів було дуже цікаво дізнатися про наслідки не тільки наркотичної залежності, але й про можливі жахливі наслідки популярних серед молоді небезпечних   ... Читати далі »