Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 20.04.2024
Головна » 2016 » Вересень » 15

Нам не треба війни, ми за спокій і мир на Землі!

Четвер20:26

Життя торжествує в новім поколінні та болі минулі довіку нетлінні

З граніту волає грізно і люто: Ніхто не забутий, ніщо не забуто.

 Вічний вогонь палає, дзвонить у далі століть

Вічний вогонь закликає:- Щастя живих бережіть!

Під таким гаслом пройшов тиждень, присвячений Дню визволення Донбасу від фашистських загарбників в Новодмитрівському НВК.

73 роки відділяє нас від тих днів, коли Донбас був звільнений  від загарбників. Та скільки б не прошло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу.

Новодмитрівці  відзначили річницю визволення Донбасу низкою заходів, передбачених шкільним планом виховної роботи з національно-патріотичного виховання.

Протягом тижня учні приймали ак ... Читати далі »

Свято Знань в Новодмитрівському НВК

Четвер20:17

Є восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Так-так! Ви вгадали! Такі знайомі усім нам дива відбуваються, коли в гості завітає Перше вересня.

Яскравим, казковим та незабутнім був День Знань для новодмитрівців. В гості на свято завітали: депутат Костянтинівської районної ради, екс-голова Костянтинівської РДА Беленець  В.І., завідувач сектору внутрішньої політики Костянтинівської РДА   Казімір В.В. , голова Новодмитрівської сільської ради Яковлев М.Д., голова Предтечинської сільської ради Попова С.В. Звичайно,  наш перший  директор В.Ф.Перевозник і  наш духовний наставник Отець Вадим.

За доброю традицією школа радо зустріла первачків, яких, до речі, в цьому ювілейному для нашої школи  навчальному році  аж три класи. Діти ... Читати далі »