Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2016 » Грудень » 29

З Новим 2017 роком!

Четвер14:57

З наступаючим всіх  Новим роком,
Він все ближче від нас крок за кроком.
Я бажаю ВАМ у Новому році
Подивитися щастю у очі.
           Свою вдачу у руки спіймати,
           І міцно тримати, не відпускати.
                                       Здоровя міцного бажаю усім,
                             ... Читати далі »

Новорічний "Dance Fest"

Четвер14:36

Феєричним святом закінчили новодмитрівці преший семестр 2016-2017 навчального року. Традиційний танцювальний конкурс "Dance Fest" в цей раз був присвячений танцям народів світу та традиціям зустрічі Нового року в різних країнах. На фестивалі були представлені Україна, Грузія, Ірландія, Ізраїль, Фінляндія, Росія, Індія, Іспанія, Греція та Германія. Запальні народні мелодії, цікаві традиції зустрічі Нового року та святковий настрій панували на святі. До нас завітали наші випускники 2016 року, які успішно сдали сесію в своїх навчальних закладах та не змогли залишитися осторонь життя рідної школи. Всі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки від наших друзів - військовослужбовців, а пререможці (6а клас предсталяв Грузію, 11 клас Ізраїль) були нагороджені грошовими преміями від Ради кошу.
Але на цьому приємні неспод ... Читати далі »

Новорічні ранки

Четвер14:25

27 грудня в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі відбулися новорічні ранки для учнів початкової школи. Веселі хороводи, ігри, розваги дуже потішили і дітей, і батьків, які теж були запрошені на свято.
Наші актори, учні 11класу, які вже четвертий рік поспіль розважають юних новодмитрівців на новорічних святах, відпрацювали разом із своїм класним керівником Мариною Олександрівною Семененко аж три святкові програми! Звичайно, це завдання було складним, але дуже приємним. Бо дарувати радість малюкам та отримувати від цього справжнє задоволення, це, мабуть, і є справжнє щастя. Фіналом свят було вручення солодких Новорічних подарунків від "Фонду Бориса Колеснікова".
Шановні учні, батьки,та вчителі!
Новодмитрівський навчально-виховний комплекс щиро вітає Вас із Новорічними святами!
Бажаємо щастя, здоров'я, наснаги,
Баг ... Читати далі »

Святий Миколай,до нас в гості завітай!

Четвер14:14

Святий Миколай завітав до Новодмитрівського начально-виховного комплексу з самого ранку. Всі дуже раді були зустрітися з ним, особливо малеча. Не забув Миколай ні про вихованців дитячого садочка, ні про учнів школи, навіть привітав свого тезку - голову Новодмитрівської сільської ради Яковлева Миколу Дмитровича. В цей день із святом Миколая учнів та педагогічний колектив привітали наші друзі - військовослужбовці. Вони привезли нам не тільки смаколики, а й нові експонати до шкільного музею, також подарували книжки із своїми побажаннями та автографами в шкільну бібліотеку

< ... Читати далі »

Нам 25 років!

Четвер14:01

Нещодавно Новодмитрівський навчально-виховний комплекс відзначив своє 25-річчя. Святковий настрій, святкове вбрання, багато гостей та подарунків. Новодмитрівців привітали: директор Департаменту освіти і науки Донецької обласної Державної адміністрації - Оксенчук Надія Володимирівна, голова Костянтинівської районної ради – Оносов Олександр Леонідович, заступник голови Костянтинівської районної державної адміністрації – Лоцман Вікторія Іванівна, начальник відділу освіти - Костянтинівської районної державної адміністрації – Виниченко Наталія Михайлівна, голова районної профспілки працівників освітиКостянтинівського району – Априщенко Раїса Григорівна,перший директор Новодмитрівського навчально-виховного комплексу - Перевозник Віктор Федорович, голова Новодмитрівської сільської ради – Яковлев Микола Дмитрович. Яскраві костюми, феєричні виступи і, звича ... Читати далі »