Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четвер, 09.05.2024
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Костянтинівському району виповнилося 78 років.
10:21
Костянтинівському району виповнилося 78 років.

Вітаємо нашого  першого директора, дорогого Віктора Федоровича Перевозника з присвоєнням звання "Почесний громадянин Костянтинівського району"!!!

27 жовтня відбулося  свято, яке об’єднує тих, кому цінні його села, вулиці, будівлі, героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.
Тож сьогодні у будинку культури с.Іванопілля пройшло районне свято, присвячене Дню Костянтинівського району.
В ході урочистостей голова райдержадміністрації Наталія Виниченко та голова районної ради Олександр Оносов привітали мешканців району з 78 –ю річницею його заснування, які побажали усім добра, благополуччя, здоров’я, достатку і щастя всім жителям району!
Присутніх також привітав депутат
обласної ради Сергій Чертков, Почесний громадянин Костянтинівського району Василь Гнап.
На святі урочисто привітали двох земляків, які рішенням сесії Костянтинівської районної ради удостоєні звання «Почесний громадянин Костянтинівського району», це – Перевозник Віктор Федорович та Соболев Михайло Федорович.
В ході урочистостей було підведено підсумки районного конкурсу «Живі традиції мого села», присвяченого 85-ти річчю Донецької області та Дню Костянтинівського району, головною метою якого було збереження історії, традиції обрядів нашого краю. Конкурс пройшов за номінаціями: історія мого села, традиції села, людина працею славиться.
Урочистості завершили виступи художніх колективів с.Предтечине, с.Олександро-Калинове, с.Кіндратівка.

Переглядів: 739 | Додав: Жанна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar