Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2017 » Листопад » 21

Україна - територія Гідності і Свободи

Вівторок22:22

"Втратити свободу може лише той, хто не вмів її захищати." 
Вольтер

21 листопада в Україні указом президента оголошено Днем Гідності та Свободи! Новодмитрівські козаки та козачки долучились до відзначення події, яка залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. В нас прокинулось відчуття гідності, відваги, безстрашшя та самосвідомості. 
Саме в цей день отаман Новодмитрівських козаків та джур Добудько Андрій з членами Ради кошу урочисто подарували рідній школі в особі директора Ібрагімова Р.Н. годинник з національною символікою. Тепе ... Читати далі »

Засіданна районної школи "Управлінець"

Вівторок22:02

10 листопада двері Новодитрівського НВК гостинно відкрилися гостям.

 На базі нашої школи пройшло засідання  районної школи «Управлінець» для заступників директорів закладів освіти Костянтинівського району на тему: «Маркетингова діяльність закладу загальної середньої освіти за умов сучасних змін».  

У вступній частині зустрічі завідувач методичного кабінету ХодаковаВ.А. зазначила, що нині суспільству, родині, дітям потрібна нова школа – з новим змістом, новими відносинами, доступом учнів до якісної освіти. В умовах ринкових відносин маркетингова діяльність закладів освіти спрямована на задоволення потреб окремої особи (учня), закладу загальної середньої освіти і суспільства(держави) в освітніх послугах.

Продовжив виступ завідувача методичного кабінету директор Новодмитрівського НВК Ібрагімов Р.Н., який познайомив учасників заходу із сучасними формами і методами використання маркетингового підходу в управлінні д ... Читати далі »