Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 20.04.2024
Головна » 2017 » Травень » 13

Ми вивчили Буквар!!!

Субота10:45

Наближається до закінчення навчальний рік. Традиційне шкільне свято – свято Букваря — відбулося 12 травня у перших класах. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком.

До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Ібрагімов Р.Н.,заступник директора з виховної роботи Толоконнікова Ж.В., перші вчителі Дяченко В.Ю.,Колбаскіна М.А, Азарова Ю.В., а також  батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.

Першокласники показали  чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Кожна дитина з радістю розказувала про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали, як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!А які гаріні танці вони підготували разом із своїми першими ... Читати далі »

Літературна вітальня в Костянтинівській Центральній Міській Публічній бібліотеці

Субота09:16

11 травня учні 7а та 7б класів Новодмитрівського навчально-виховного комплексу взяли участь у літературній вітальні Костянтинівської Центральної Міської Центральної бібліотеки.

Під час заходу  учні  зустрілися з поетесою Людмилою Донченко, яка презентувала свої  поетичні твори. Також вони відвідали зал Євроінтеграції та взяли участь у заході, присвяченому «Дню матері».

... Читати далі »

Презентація ліги майбутніх поліцейських

Субота09:09

11 травня 2017 року відбулася презентація "Молодіжної Ліги майбутніх поліцейських" в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі (ліцеї), що знаходиться на території Костянтинівського району. Підлітки дізналися про сайти "Ліги майбутніх поліцейських", умови вступу до Організації, а також дізналися про цікаві заходи, які проводяться лігівцями.
"Сьогодні під час презентації я дізнався про історію створення цього молодіжного руху "Ліга майбутніх поліцейських", про те, що започатковано "Лігу" в місті Мар"їнка Донецької області, і що діє ця Громадська організація під патронатом Головного Управління Національної поліції в Донецькій області,"- так розповів підліток Антон про отримані пізнання під час презентації.

              Також поліцейськи ... Читати далі »