Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 27.04.2024
Головна » Архів матеріалів

Всесвітній День Миру

Середа09:46

21 вересня новодмитрівці святкували День миру, в рамках якого було проведено:

Єдину виховну годину по класах з 1 по 11 «Мир на землі – радість у родині» ( з виконанням Гімну України а-капелла та хвилиною мовчання);
- В старшому корпусі пройшла виставка-конкурс стіннівок «Хай буде мир на всій землі!»;
- Під час акції «МИРазом» учні 10-ого та 11 класів вручали саморобних голубів мешканцям мікрорайону;
- Завершився день загальношкільним флешмобом «Заради здоров’я, успіху та миру єднаймося в хвилинці позитиву».

Відео флешмобу тут https://youtu.be/dv3JY6OjqV4

Фото Жанны Толоконниковой. ... Читати далі »

Всеукраїнська козацька рада.

Середа09:42

Значущою подією минулого тижня стала поїздка 16.09 на Велику Всеукраїнську Козацьку Раду під керівництвом гетьмана України – Пантелюка Миколи Миколайовича. Представляли Новодмитрівський кіш: сотник – Ібрагімов Р.Н., осавул – Толоконнікова Ж.В., курінний – Гусар Т.О. та генерал – хорунжий - Перевозник В.Ф.. Рада проходила у місті Харкові на Лижній базі Харківського університету ім.. Г. Сковороди. На заході директора НВК Ібрагімова Р.Н. одноголосно було включено до Наукової ради ХНПУ ім..Г.Сковороди. Новодмитрівці були єдиними представниками козацтва Донеччини, всіх було нагороджено грамотами гетьмана за особистий внесок у відродження Українського козацтва.

Фото Жанны Толоконниковой. ... Читати далі »

Визволення Донбасу від фашистських загарбників

П`ятниця13:24

  В рамках національно-патріотичного виховання в Новодмитрівському НВК були проведені  заходи, присвячені візволенню Донбасу від фашистських загарбників:

  • Протягом тижня в шкільній бібліотеці працювала виставка   книг, художньої та публіцистичної літератури  «Пам'ять подвигу», яку відвідали всі учні з 5 по 11 клас;
  • ... Читати далі »

День знань

П`ятниця12:47

    

Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

... Читати далі »

Останній дзвоник в Новодмитрівському НВК

Понеділок16:44

6 травня в Новодмитрівському НВК пролунав останній дзвоник На Святі привітали випускників 11, 9 та 4 класів.

http://klasnaocinka.com.ua/ru/news-101-11253

____________________________________________________________________________________

Підсумкове козацьке коло

Понеділок16:41

19 травня в Новодмитрівському НВК пройшло підсумкове «Козацьке коло»,

на якому були присутні: генерал українського козацтва представник гетьмана України в Донецькій області Олександр Галушко, отаман Бахмутського козацького полку генерал українського козацтва Володимир Ткаченко, виконуючий обов’язки отамана Кальміуської паланки – генерал осавул Сергій Задорожний, перший директор НВК, генерал-хорунжий укр..козацтва Перевозник В.Ф., наші побратими – духовий оркестр Костянтинівської школи мистецтв на чолі з Кошкіним О.А., начальник відділу освіти Костянтинівської РДА та директор районного центру дитячої та юнацької творчості Пелих Маргарита Едуардівна.  Свято пройшло в дружній обстановці, посвячені козачата отримали медалі та козацькі шеврони. Після урочистої частини на всіх учнів чекали «Козацькі розваги» та справжній козацький куліш.

... Читати далі »

Ми вивчили Буквар!!!

Субота10:45

Наближається до закінчення навчальний рік. Традиційне шкільне свято – свято Букваря — відбулося 12 травня у перших класах. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком.

До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Ібрагімов Р.Н.,заступник директора з виховної роботи Толоконнікова Ж.В., перші вчителі Дяченко В.Ю.,Колбаскіна М.А, Азарова Ю.В., а також  батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.

Першокласники показали  чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Кожна дитина з радістю розказувала про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали, як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!А які гаріні танці вони підготували разом із своїми першими ... Читати далі »

Літературна вітальня в Костянтинівській Центральній Міській Публічній бібліотеці

Субота09:16

11 травня учні 7а та 7б класів Новодмитрівського навчально-виховного комплексу взяли участь у літературній вітальні Костянтинівської Центральної Міської Центральної бібліотеки.

Під час заходу  учні  зустрілися з поетесою Людмилою Донченко, яка презентувала свої  поетичні твори. Також вони відвідали зал Євроінтеграції та взяли участь у заході, присвяченому «Дню матері».

... Читати далі »

Презентація ліги майбутніх поліцейських

Субота09:09

11 травня 2017 року відбулася презентація "Молодіжної Ліги майбутніх поліцейських" в Новодмитрівському навчально-виховному комплексі (ліцеї), що знаходиться на території Костянтинівського району. Підлітки дізналися про сайти "Ліги майбутніх поліцейських", умови вступу до Організації, а також дізналися про цікаві заходи, які проводяться лігівцями.
"Сьогодні під час презентації я дізнався про історію створення цього молодіжного руху "Ліга майбутніх поліцейських", про те, що започатковано "Лігу" в місті Мар"їнка Донецької області, і що діє ця Громадська організація під патронатом Головного Управління Національної поліції в Донецькій області,"- так розповів підліток Антон про отримані пізнання під час презентації.

              Також поліцейськи ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 »